Tijdens je verblijf in de vakantiewoning op Château Cazalères.

 

Zorg ervoor dat je een goede verzekering hebt die schade dekt welke je per ongeluk hebt gemaakt aan inboedel of de opstal.

Neem kennis van het parkreglement.

Vanwege brandgevaar is het niet toegestaan om te barbecueën. Er wordt wekelijks een barbecue georganiseerd rondom het Chateau.

Roken is verboden in de vakantiewoning

Huisdieren zijn niet toegestaan in de vakantiewoning, ook niet van andere bezoekers op of aan de vakantiewoning.

Ook in Frankrijk wordt het afval gescheiden. Let goed op dat je het afval op een juiste wijze aanbied bij de op het park staande afvalcontainers. Er wordt ook onderscheid gemaakt tussen papier en karton.

Iedere dinsdagavond staat er een pizzabus op het park voor het Chateau. Daar kun je de lekkerste pizza’s bestellen.

In het hoogseizoen kan er gebruik worden gemaakt van de broodjesservice.

In het dorp zit een o.a. een bakker, supermarktje en slager. Er zijn 2 kleinere supermarkten aanwezig op 10 minuten rijden. Een grotere is te vinden in Carbonne op 25 minuten rijden.

Het is niet toegestaan om elektrische op hybride auto’s op te laden bij de woning. Er zijn in het dorp 2 laadpalen aanwezig waar dit kan. Het stroomnetwerk van de woning kan dit niet aan en er kan brand ontstaan. Er wordt streng op toegezien en bij misbruik loop je het risico van het park te moeten vertrekken zonder aanspraak te maken op enige vorm van restitutie van de huursom. Houdt hier a.u.b. rekening mee.

Een ongeluk zit in een klein hoekje.

Gelukkig biedt in de meeste gevallen een reisverzekering uitkomst, Hieronder kun je een reisverzekering berekenen en direct afsluiten welke onder andere de schade die je per ongeluk aan het verblijf of inboedel hebt veroorzaakt vergoed. Je kan er ook voor kiezen om een annuleringsverzekering erbij te doen. Mocht je de reis onverhoopt niet door kunnen laten gaan dan dekt de verzekeraar onder voorwaarden de schade/ huursom. Dit geldt ook indien je onverhoopt tijdens je vakantie terug naar huis moet door bijvoorbeeld familieomstandigheden of omdat je zelf ernstig ziek wordt en de vakantie af moet breken. 

Zorg ervoor dat je goed verzekerd op reis gaat met de reisverzekering van Unigarant/ ANWB