Welke spullen tref je aan in de woning?

Inventaris vakantievilla op Chateau Cazaleres.

Op deze pagina kun je middels het openen van de bijlage de inventaris van de vakantievilla zien. Zodra er wijzigingen zijn dan zal de lijst worden aangepast. Uiteraard kunnen er altijd kleine afwijkingen zijn. Wil je zeker weten of het gewenste artikel aanwezig is in de villa dan kun je het beste even een vraag stellen via het contactformulier op deze website. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

Inzien lijst (keuken) inventaris

Schade aan inventaris vakantievilla op Chateau Cazaleres?

Niets zo vervelend natuurlijk als er schade is geweest waar je niets aan kunt doen. Bijvoorbeeld als gevolg van laten vallen of omstoten van apparaten. Of wat te denken van het per ongeluk knoeien van drank in de bank. De schade kan aanzienlijk oplopen en de verhuur organisatie zal als 1e de borg inhouden en de verdere schade op je verhalen.

Met een verzekering van Unigarant goed op reis.

Dan is het toch prettig als je een goede verzekering hebt die de schade vergoed. Zorg er dan ook voor dat je goed verzekerd op reis gaat. Je kan hier een verzekering regelen van Unigarant/ ANWB welke dekking biedt voor schade aan inboedel en opstal waar je geen schuld aan hebt. Het is immers vakantie en je hebt geen zin om je druk te hoeven maken over een schade buiten je eigen schuld om.